Изказванията на Мис България Вселена Николета Тодорова  в ефира на

...
Изказванията на Мис България Вселена Николета Тодорова  в ефира на
Коментари Харесай

Шефката На Силиконките Ще Съди Миската Николета

Изказванията на Мис България Вселена Николета Тодорова  в ефира на „Втори план“ по бТВ провокира голям брой гневни реакции, видя Secret.bg. По думите й състезанията са нагласени и се печелят със секс.

Официалният представител на „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ за България „Бок Стар модел“ излезе със светкавична реакция. Лицензиантът Страхил Гановски  заяви, че ще лишават короната на Николета, тъй като тя не е спазила формалния протокол за поведение на „ Мис “ по условие на международните централи и внезапно е нарушила етичните правила и закономерности за държание като участничка на международен конгрес.

 Николета съобщи още, че всички девойки, които вземат участие в състезанието „ Мис Силикон “ са проститутки и вземат участие във форума, с цел да си вдигнат цената. Организаторката на състезанието Мисис България Мариана Маринова незабавно отговори на миската с пост в обществените мрежи:

„ Здравей Николета, благодаря ти за информацията по отношение на състезанието, който съм основала и провеждам 10 години! Не знаех, че приготвям проститутки, само че очевидно ти знаеш?! Ласкае ме обстоятелството, че младо и почтено момиче като теб е осведомено и ловко цитира името на състезанието ми! Благодарение на това в този момент много хора ще чуят и твоето и първата цел на присъединяване ти в предаването е постигнато пиар на гърба на нещо по – известно! Пиар трик за набиране на известност. Сега аз персонално ще ти оказа помощ да станеш още по- известна като те подведа под правосъдно отговорност за думите ти, които ще е в твоя изгода да можеш да докажеш в съда! Надявам се с помощта на скромните ми другари и почитатели този пост да те приготви до следобедното включваме от юриста ми #goodluck ““, написа Маринова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР